Verslag Inspiratie avond duurzame energie 

Langstraat Energie organiseerde op 11 december 2015 een inspiratie avond over duurzame energie. Tijdens deze avond stonden vragen centraal als; wat kan ik individueel en gezamenlijk doen om de wereld duurzamer te maken; welke rol spelen energie coöperaties hierin en wat brengt de toekomst ons? De avond werd goed bezocht door geïnteresseerden. Zij werden getrakteerd op een divers en uitgebreid programma.Programma Inspiratie avond Duurzame Energie 

Wil jij graag weten wat je zelf kan doen om de wereld duurzamer te maken? Kom dan naar de Inspiratie avond duurzame energie. Het volledige programma is nu bekend. 


 

 


INSPIRATIE AVOND DUURZAME ENERGIE

Op 11 december 2015 organiseert Langstraat Energie de inspiratie avond duurzame energie. Vanaf 19:30 ben je van harte welkom bij Sporthal de Slagen in Waalwijk. Duik in de wereld van de duurzame energie en ontdek wat je zelf kan doen. 


Op 9 oktober tekenden ook Langstraat Energie de regionale deal 'Op weg naar energieneutrale woningen in Hart van Brabant'.

Lees meer...

30 JUNI 2015 - OPRICHTING LANGSTRAAT ENERGIE

Op 30 juni 2015 is Langstraat Energie officieel opgericht en kunnen de werzaamheden van start gaan.

Lees meer ... 

23 Maart 2015 - Brabant heeft energie akkoord


Brabant heeft nu ook een eigen energie akkoord. Het akkoord gaat volgens de opstellers zorgen voor een duurzamer Brabant. 

Lees meer... 


23 april 2014 - Nieuwsbrief Langstraat Energie


De nieuwsbrief van Langstraat Energie is uit. Lees in de nieuwsbrief hoe het gaat met de oprichting en welke activiteiten ondernomen worden. 

Lees meer...